Nieuws

6e Editie Credion Financiering Netwerk Event

Credion Financiering Netwerk Event

Funding Your Business stond dit keer in het teken van het MKB Financiering Event.

De afgelopen jaren heeft Credion een enorme groei doorgemaakt. Naast het aantal vestigingen door het hele land, hebben ze vanuit Credion inmiddels toegang tot meer dan 100 verschillende bronnen van geld. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken ook crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. 

Om de samenwerking tussen de verschillende aanbieders en de Credion-adviseurs te versterken en persoonlijk kennis te laten maken, organiseerde Credion op 28 juni de zesde editie van het MKB Financiering Netwerk Event. In het Van der Valk Hotel Houten waren ruim honderd adviseurs en meer dan vijftig MKB-financiers aanwezig, waarmee deze zesde editie zeker een succes genoemd mag worden. Tijdens Funding Your Business blikte Fabienne de Vries terug op het evenement.

Woensdag hoor je tussen 15:00 en 16:00 uur de meest inspirerende items voor ondernemers. Met aandacht voor MKB Financiering, Vastgoed Financiering en innovatieve items zoals Crowdfunding, Factoring en Lease, en actualiteiten binnen de financieringsmarkt. Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt.

Funding Your Business wordt mogelijk gemaakt door Credion - specialist in bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Luister live