Nieuws

210622 De Ondernemer

De Ondernemer #12

De lunchshow van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

De co-host van Remy Gieling en Robert van den Ham was deze keer niemand minder dan de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar en Droomstart-juryvoorzitter Niels Meijssen van Moonback. De boekingswebsite Moonback is bezig met haar tweede crowdfundingcampagne. Hoe staat het met deze campagne? 

Daarnaast spraken Remy en Robert met Tibor Koppers van High End Nutrition. Een nieuwkomer op het gebied van voedingssupplementen en performance food. Daarnaast hebben zij een exclusief wereldwijd partnership met de wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Tijdens De Ondernemer hoorde je wat de rol van de wereldkampioen kickboksen precies zal zijn.

Zolang we zaken als onderwijs, zorg en rechtspraak uit collectieve middelen betalen, is economische groei nodig. Maar hoe creëren we groei als we niet alleen kijken naar financiële welvaart? Barbara Baarsma is econoom en gaf tijdens De Ondernemer antwoord op de vraag wanneer economische groei zinvol dan wel onzinnig is en welke veranderingen daarvoor nodig zijn.

Daarnaast spraken Remy en Robert met Hans Biesheuvel van ONL over de solidariteitsbelasting en spraken ze ook met merkenbouwer Jorg Ruis. Verder was eerdere co-host Mark Vletter van Voys te gast en hoorde je uiteraard het laatste ondernemersnieuws, de radiocolumn van De Hofnar Juri Hoedemakers en van Nico Dijkshoorn. 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live