Nieuws

PROVADA Dag 2

New Business Radio vanaf de PROVADA 2022 dag twee!

De tweede dag van de PROVADA op New Business Radio gemist?

Drie dagen lang trappen we van 09:30 tot 10:00 uur af met het ‘Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws', gepresenteerd door Servaas van der Laan.

Daarnaast spraken Ron Lemmens en Fabienne de Vries met verschillende ondernemers en werden luisteraars bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de vastgoedwereld. 

Te gast in de studio op dag twee waren: Yuri Hendrikse en Peter van Kooten van Lidl, Walter Bokern van Springco, Rutger van Dillen van a.s.r real estate, Stephan de Bie van Vesteda, Rudy Verstappen van Altera Vastgoed, Ilse Visser en Victoria Knoop van Route Circulair, Harm Janssen van BPD, Barbara Mounier van Hydraloop, Marijke Nicolai van Gemeente Leeuwarden, Robert van Ieperen van EarthY, Erik Faber van Fakton Development en Luke Liplijn van Matrixian Group.

Dit alles hoorde je tijdens een speciale uitzending met Fabienne de Vries en Ron Lemmens vanuit de RAI in Amsterdam. Jaarlijks bezoeken meer dan 24.000 vastgoedprofessionals PROVADA voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden.

Luister live