Nieuws

PROVADA 2022 1e dag

New Business Radio vanaf de PROVADA 2022!

De eerste dag van de PROVADA op New Business Radio gemist?

Drie dagen lang trappen we van 09:30 tot 10:00 uur af met het ‘Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws', gepresenteerd door Servaas van der Laan. De eerste gasten tijdens de eerste ontbijtshow waren Zijne Hoogheid Prins Maurits van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven en Sander Breugelmans van Prologis.

Daarnaast spraken Ron Lemmens en Fabienne de Vries met verschillende ondernemers en werden luisteraars bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de vastgoedwereld. 

Te gast tijdens de eerste dag van de Provada waren: Britt van Zandt van VORM, Cecile Cluitman van Arcadis, Harold Coenders van Colliers, Lotte de Jong van Savills, Davey Kleine van Gemeente Den Haag, Jos Melchers en Peter Spakman van Gemeente Rotterdam, Lars van der Meulen van Volkerwessels, Eduardo Pasquino en Alexander Pander van Hausing, Ton Goedmakers en Roy Budjhawan van Vebego, Tjapko van Dalen van Aedes

Dit alles hoorde je tijdens een speciale uitzending met Fabienne de Vries en Ron Lemmens vanuit de RAI in Amsterdam. Jaarlijks bezoeken meer dan 24.000 vastgoedprofessionals PROVADA voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden.

Luister live