Nieuws

Cross Media Congres 8 juni 2022

New Business Radio LIVE! vanaf het Cross Media Congres 2022

New Business Radio deed live verslag van het Cross Media Congres 2022!

Het congres, dat plaats vond in de Kromhouthal in Amsterdam, geeft podium aan tal van sprekers uit de wereld van media en marketingcommunicatie.

De programmering van New Business Radio stond geheel in het teken van het Cross Media Congres 2022. Met studiogasten, topsprekers, sfeerreportages en het laatste cross media nieuws. De presentatie lag in handen van Fabienne de Vries en Ron Lemmens. Ook schoven de presentatoren van Marketing Report | Nederland en tevens initiatiefnemers van het Cross Media Congres, Peter Wybenga en Bas Vlugt, aan in de studio.

Te gast in de uitzending waren: Peter Wybenga en Bas Vlugt, Ferdi Gökhan en Arno Peperkoorn van De Belofte, Chafina Bendahman van Rose Stories, Stefan Rozier en Robin Vertelman van Abovo Media, Diederik van Middelkoop van Amp.Amsterdam, Deniz Alkaç van Bruut Amsterdam, Marco-Paul de Jeu van Kabood, Michael van Kerkwijk van De Combinatie van Factoren; Niko Koffeman van Those Vegan Cowboys, mede-oprichter van De Vegetarische Slager en Fractievoorzitter voor Partij voor de Dieren, Désirée Battjes van ZIGT Create, Derk Sauer van de The Moscow Times, Sadik Cevik van Gorillas, René Zeedijk van ZIGT Mediabureau, Ana Henriques van TUI en Jurylid Bert Hagendoorn.

De interviews zijn na afloop als podcast terug te luisteren op de bekende podcastkanalen.

Luister live