Nieuws

Anna-Maria Giannattasio Puur* Events

Met de kennis van nu #5

De kennis van nu met Rob Vergouwen op New Business Radio gemist?

In deze vijfde uitzending van Met de kennis van nu was Anna-Maria Giannattasio van Puur* Events de co-host van Ron Vergouwen. Samen blikten ze terug op belangrijk nieuws uit hun vakgebied van de afgelopen tijd en zetten dat in perspectief. Wat is er goed aangevoeld en wat niet? Wat heeft Anna-Maria geleerd en natuurlijk wat ze met de kennis van nu wellicht anders zou hebben gedaan.

Daarnaast ging Rob Vergouwen in gesprek met Cristel van de Ven, voorzitter van de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN). De coronatijd was niet alleen voor de grote bedrijven en MKB een zware periode. Ook de zelfstandige ondernemers hadden het zwaar. Wetten die constant veranderden en de noodsteun die niet altijd beschikbaar was. Samen spraken ze over deze periode.

Verder sprak Rob met Thijs van der Zande. Thijs is Business Development Manager bij DPG Media. Vanuit zijn rol is hij betrokken bij heel veel zakelijke evenementen; business to business voor DPG Media. Samen blikte ze terug op de afgelopen turbulente jaren, maar keken ze ook zeker vooruit.

Met de kennis van nu in gesprek over de actualiteit van toen. Van reacties, resultaten en gevolgen tot wat onbenoemd bleef, presentator Ron Vergouwen bespreekt het live met studiogasten uit bedrijfsleven, politiek en economie.

Het programma hoor je elke vrijdag tussen 13:00 en 14:00 uur en is na afloop terug te beluisteren via de bekende podcastkanalen en de site van De Ondernemer.

Luister live