Nieuws

LTB 100%NL 31052022

De toekomst van 100% Media & Partner Netwerk

Fabienne de Vries sprak met Eddy Guyt van 100% Media & Partner Netwerk in Let’s Talk Business.

In 2009 richtte Eddy het 100%NL Magazine op en is dit bedrijf doorgegroeid onder de naam 100% Media & Partner Netwerk. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvol multimediabedrijf. Fabienne ging met Eddy Guyt in gesprek over het begin, waar ze nu staan en hoe de toekomst er voor hun uit ziet.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live