Nieuws

LTB Ormit Talent 30052022

Talentencrisis op de arbeidsmarkt

Fabienne de Vries sprak met Nick Hoogendoorn en Wouter Rietveld tijdens Let's Talk Business.

Waar vind je de toptalenten die de grote vraagstukken van vandaag en morgen weten om te zetten in nieuwe kansen? Ormit Talent richt zich op het vinden, ontwikkelen en binden van de nieuwe generatie bijzonder talent. Deze bijzondere talenten noemt Ormit ook wel 'the special ones'. Ze bieden bedrijven daarmee een oplossing voor de mismatch tussen vraag en aanbod van toptalenten. Fabienne ging met Nick Hoogendoorn en Wouter Rietveld in gesprek over hoe men een duurzaam talent kan vinden en hoe je relevant blijft in een markt, waarin gebrek aan personeel inmiddels als risico wordt gezien.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live