Nieuws

ParkBee 25052022

ParkBee geeft ruimte terug aan steden

Fabienne de Vries sprak met Wouter de Bruijne van ParkBee in Let's Talk Business.

Door verstedelijking en bevolkingsgroei neemt de druk op ruimte in de stad toe. Dit geeft steden uitdagingen op het gebied van bereikbaarheid en leefbaarheid. Ondertussen blijft veel ruimte onbenut. ParkBee wil ruimte teruggeven aan de stad. Dat kan door beschikbare off-street capaciteit beter te benutten.

Door slim gebruik te maken van data en technologie leiden zij parkeerders naar onbenutte parkeerlocaties bij kantoren, hotels en publieke parkeergarages. Bestuurders parkeren zo altijd dichtbij hun bestemming, tegelijkertijd genereert ParkBee extra inkomsten voor vastgoedeigenaren. 

Fabienne de Vries ging in deze aflevering van Let's Talk Business in gesprek met Wouter de Bruijne van ParkBee. Hoe is dit bedrijf begonnen en wat was de rol van Wouter hierin? Wat is het belangrijkste doel van hen voor aankomend jaar? 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live