Nieuws

Benjamin Kool solutions 4 delivery

Helping franchises deliver

Benjamin Kool van Solutions 4 Delivery was te gast in Let's Talk Business.

Solutions 4 Delivery biedt franchise bezorgbedrijven complete online oplossingen. Zo zorgen zij voor een innovatief en hightech Point of Sale systeem, in combinatie met het ontwikkelen en beheren van bedrijfswebsites en online bestelprocessen. Collectieve kennis samenbrengen om klanttevredenheid te vergroten. Hoe gaat dit in zijn werk en waar gaat dit naartoe?

Fabienne de Vries ging er uitgebreid over in gesprek met Benjamin Kool, CEO en co-founder van Solutions 4 Delivery.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live