Nieuws

Jan van Wijngaarden en Corné Suikerbuik AllSolutions 04052022

35 jaar AllSolutions

Martine Hauwert sprak met AllSolutions in Let's Talk Business op New Business Radio.

AllSolutions ontwerpt, bouwt, adviseert, implementeert en onderhoudt online bedrijfssoftware. Hun bedrijfsinformatie systeem faciliteert niet alleen vastlegging van gegevens maar ook samenwerking tussen mensen (binnen én buiten de organisatie). Zij werken voor projectgestuurde organisaties in vijf branches: waterschappen, leden/belangenorganisaties, NGO's, handel-/service-/verhuurorganisaties en zakelijke dienstverleners. Hun software is primair voor de Nederlandse markt en wordt op dit moment door ongeveer 200.000 mensen gebruikt in totaal bijna 35 landen.

Samen met managing director Jan van Wijngaarden en Corné Suikerbuik, manager Marketing & Talent, blikte Martine Hauwert terug op 35 jaar AllSolutions. Maar keken ze vooral vooruit. Waar staat AllSolutions over tien jaar en hoe willen zij groei faciliteren?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live