Nieuws

Jacqueline Zuidweg Zuidweg & Partners

De Ondernemer #5

De vijfde lunchshow van De Ondernemer gemist?

Remy Gieling en co-host Roland Tameling ontvingen deze aflevering als tafeldame Jacqueline Zuidweg, oprichter/directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Zij is sinds 1994 ondernemer, veelgevraagd spreker, presentator, schrijver en gastdocent. Haar enthousiasme over het ondernemerschap, de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk. In 2013 verscheen haar boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, vol met tips en adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden. Daarnaast is zij bestuurslid van Jong Ondernemen.

Daarnaast waren te gast in deze aflevering Daan Broekman, mede-eigenaar van modewinkels De Rode Winkel en Thom Broekman in Utrecht; Niels Palmers van de Young Business Award; Erik de Heer van EY; Alexander Sijpkens, oprichter van Coast Cycles Distribution; Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland; en sprak Roland Tameling in De Ondernemer Onderweg met de mensen van PHATFOUR.

Uiteraard zijn ook columnisten Juri Hoedemakers, bijgenaamd De Hofnar, en Nico Dijkshoorn weer van de partij.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live