Nieuws

Kwestie van Vertrouwen met Lois Renske en Rene

Psychologische veiligheid binnen je organisatie?

De derde aflevering van Een Kwestie van Vertrouwen op New Business Radio ging over het gedrag van leidinggevenden.

Fabienne de Vries sprak met Rene Reijenga, Renske Snoep en Lois Retèl van Levent Bedrijfsrecherche over het gedrag van manager of leidinggevende en de invloed daarvan op de psychologische veiligheid op de werkvloer. De manier waarop leidinggevenden zich gedragen en omgaan met werknemers heeft een grote invloed op de psychologische veiligheid binnen een organisatie. Hoe zorg je voor deze psychologische veiligheid binnen een organisatie? 

In 'Een Kwestie van Vertrouwen' op New Business Radio draait het om bedrijfsveiligheid. Levent Bedrijfsrecherche is gespecialiseerd in employment screeningen, rechercheonderzoeken en security risk management. Tijdens de uitzending krijg je een inkijk in hoe dit vakgebied in elkaar steekt, welke ontwikkelingen er spelen en hoe jij je onderneming weerbaar kunt maken tegen criminaliteit.

'Een Kwestie van Vertrouwen' hoor je normaal gesproken iedere laatste vrijdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur en wordt na afloop als podcast beschikbaar gesteld op alle bekende podcastkanalen. Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met Levent Bedrijfsrecherche.

Luister live