Nieuws

080422 Let's Talk Business PA Consulting

Bringing ingenuity to life

Fabienne de Vries ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Enexis en PA Consulting.

PA Consulting is een innovatie- en transformatie-consultant met  specialisten op het gebied van consumenten en de maakindustrie, defensie en beveiliging, energie- en nutsbedrijven, financiële dienstverlening, overheid en publieke dienstverlening, gezondheidszorg, biowetenschappen en transport. Enexis is een samenwerking aangegaan met PA Consulting om de IT-organisatie wendbaarder te maken. Fabienne de Vries ging met haar gasten in gesprek over de energietransitie en de impact van financiële organisaties op duurzaamheid. Te gast in de uitzending waren: Mark Griep, Hans Burg en Pieter Kamstra van PA Consulting en Ralf Hermans van Enexis.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live