Nieuws

290322 Smart Mobility Intertraffic

Smart Mobility vanaf Intertraffic Amsterdam

De aflevering van Smart Mobility stond dit keer in het teken van de Intertraffic.

Marco Maréchal was voor deze aflevering op de Intertraffic Amsterdam 2022 in de RAI Amsterdam. Tijdens de uitzending sprak hij met verschillende mensen op de beurs. Zo sprak hij met Cathelijne Hermans van Royal HaskoningDHV, Willem van Heijningen van de Gemeente Amsterdam, Joep Slenter van startup Numerico Technologies BV en met Marta Dolega en Aleksander Podolski van het Poolse DRONpol.

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden dat volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

'Smart Mobility: The Future Is Now' is powered by Travelcard, fuel card innovation.

Luister live