Nieuws

Harry van der Maas, gedeputeerde van de Provincie Zeeland

Smart Mobility buiten de Randstad

Marco Maréchal sprak tijdens Smart Mobility met Harry van der Maas en Avine Fokkens-Kelder.

Er gebeurt veel op het gebied van slimme mobiliteit, maar hoe zit het met smart mobility in landelijk gebied? Waar gaan we heen en hoe zal het er in de toekomst uit zien? Marco Maréchal ging hierover in gesprek met Harry van der Maas, gedeputeerde van de Provincie Zeeland en Avine Fokkens-Kelder, gedeputeerde van de Provincie Fryslân.

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden dat volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

'Smart Mobility: The Future Is Now' is powered by Travelcard, fuel card innovation.

Luister live