Nieuws

Marco Marechal

De weg naar Zero-e

Marco Maréchal ging in gesprek met Elske van de Fliert tijdens Smart Mobility.

Zero-e, oftewel zero emission, is een interessante uitdaging voor bedrijven. Zeker als deze ook over een wagenpark beschikken. Het Nederlandse bedrijf Zero-e helpt bedrijven op hun weg naar een emissie vrij bestaan.

Elske van de Fliert is grondlegger van het CO2 afslankprogramma voor wagenpark en mobiliteit. Zij helpt diegene die het MVO beleid concreet moet maken, die een CO2 reductiedoelstelling heeft in te vullen, of die een wagenpark onder zijn of haar hoede heeft dat verduurzaamd moet worden. Marco Maréchal ging met haar in gesprek over dit CO2 afslankprogramma en hoe zij bedrijven hiermee ondersteunt.

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden die volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

'Smart Mobility: The Future Is Now' is powered by Travelcard, fuel card innovation.

Luister live