Nieuws

ltb iron mountain 24012022

Beschermen van waardevolle activa

Martine Hauwert ging in gesprek met Teun Naber tijdens Let's Talk Business.

Teun Naber is Business Development Manager bij Iron Mountain Nederland. Zij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van opslag- en informatiebeheerdiensten. Ze bewaren en beschermen miljarden waardevolle activa, waaronder bedrijfskritische informatie, zeer gevoelige data en culturele en historische artefacten. Iron Mountain biedt oplossingen op het gebied van informatiemanagement, digitale transformatie, beveiligde opslag, veilige vernietiging, datacenters, cloud services, kunstopslag en logistiek. Iron Mountain helpt klanten kosten en risico's te verlagen, te voldoen aan wet- en regelgeving, te herstellen na calamiteiten en een meer digitale manier van werken mogelijk te maken. Hoe beschermen en vergrendelen zij informatie op een veilige manier en wat is de rol van Teun bij Iron Mountain Nederland? Martine Hauwert ging hierover met hem in gesprek tijdens Let's Talk Business.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of stuur het naar ons in een DM op Facebook, Twitter of Instagram.

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live