Nieuws

Yenlo in de studio 17012022

Digitale transformatie bij bedrijven

Fabienne de Vries ging in gesprek met Ruben van der Zwan tijdens Let's Talk Business.

Yenlo, opgericht in 2007, levert wereldwijd integratie services met de focus op de digitale transformatie van organisaties. Al vanaf de oprichting levert Yenlo IT-services op het gebied van architectuur, software ontwikkeling, implementatie, training en ondersteunende diensten. Welke uitdagingen zijn er nog voor een succesvolle digitale transformatie in 2022? Fabienne de Vries ging erover in gesprek met Ruben van der Zwan, CEO & Co-Founder van Yenlo. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live