Nieuws

omniTalks

Marc Kaptein (Pfizer) in OmniTalks

Ron Lemmens en Danielle Friskes gingen in gesprek met Marc Kaptein tijdens OmniTalks.

Marc Kaptein is medisch directeur bij Pfizer Nederland en verantwoordelijk voor het beschikbaar krijgen, maken en houden van nieuwe geneesmiddelen voor kleine en grotere groepen patiënten.

Het is niet makkelijk om geneesmiddelen te ontwikkelen en uiteindelijk goedgekeurd te krijgen. De eisen die aan nieuwe geneesmiddelen worden gesteld wat betreft de werkzaamheid en de veiligheid zijn streng. Bovendien moet de productie en distributie van geneesmiddelen aan strikte voorwaarden voldoen. "De uitdagingen in de farmaceutische sector zijn zo complex dat teamwork geen luxe maar een vereiste is. Alleen met ‘combined brainpower’ komen we tot succes. Dat zijn ook de momenten op mijn werk dat ik trots ben op het team", aldus Kaptein. 

Wat is zijn persoonlijke drijfveer en wat inspireert hem? Ron Lemmens en Danielle Friskes gingen erover in gesprek met medisch directeur bij Pfizer Nederland, Marc Kaptein.

OmniTalks
Als overtuigende CEO in het bedrijfsleven, doelgerichte wetenschapper of betrouwbaar politicus vervul je een sleutelrol binnen onze samenleving. Je wordt afgerekend op resultaten. Maar wie zijn deze mensen? Wat drijft hen, wat doen ze in hun vrije tijd en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

In OmniTalks belichten we net even de andere kant door onze gasten te vragen naar drie van hun meest bijzondere tekstfragmenten waar ze inspiratie uit halen. Ron Lemmens wordt iedere uitzending bijgestaan door een communicatie-expert namens Omnicom PR Group. 

New Business Radio maakt OmniTalks in samenwerking met Omnicom PR Group.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live