Nieuws

Hey Customer - 25112021

Van lead naar klant

Ellen van Hierden en Youri Kuper schoven aan bij Ron Lemmens tijdens Hey Customer!

Hoe goed ken je jouw klant? Heb je al volledig inzicht in de informatiebehoeften van jouw potentiële kandidaten? Ron Lemmens en Rob Wennink spraken met Ellen van Hierden, eigenaar van Artra en de Academy for Recruitment, en Youri Kuper van Make Marketing Magic over het uitdenken én implementeren van een gepersonaliseerde Buyers en Candidate Journey. Waar zit de link tussen de Buyers Journey en de Candidate Journey én waarom is het zo belangrijk om je ook te richten op de Candidate Journey en je potentiële medewerker beter te leren kennen? 

Hoe ontdek je als ondernemer wat er speelt bij jouw klanten? Hoe richt je een optimale klantenservice in en hoe zorg je voor blije klanten? Dit en meer komt maandelijks aan bod in Hey Customer! Presentatrice Martine Hauwert en co-host Rob Wennink nemen je elke maand mee door de verschillende fases van de customer journey. Samen praten ze met ondernemers – groot en klein - over effectief klantcontact en relatiebuilding.

Hey Customer! is elke laatste donderdag van de maand tussen 14:00 tot 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts)

Luister live