Nieuws

Dag van ZZP-er

Afsluiting Week van de Ondernemer met Peter Heerschop

De Week van de Ondernemer werd afgesloten met de Dag van de ZZP'er.

Tijdens deze bijzondere editie van de Dag van de ZZP'er waren er door alle coronamaatregelen geen duizend zelfstandigen in één zaal, maar was er wel live radio en visual radio. Presentator Jelle Maasbach ontving, samen met sidekick Peter Heerschop, tal van experts, belangenorganisaties en Kamerleden.

De Dag van de ZZP'er werd geopend door Mariëlle Rensel, directeur van ZZP Nederland. Businesscoach Kelly Weekers deelde concrete tips waar ZZP’ers direct mee aan slag kunnen. Verder waren Cristel van de Ven (Vereniging Zelfstandigen Nederland) en Frank Alfrink (Stichting ZZP Nederland) en de Tweede Kamerleden Marijke van Beukering (D66) en Judith Tielen (VVD) te horen in deze bijzondere uitzending. Last but not least werden de prijzen van de Freelancer of the Year verkiezing uitgereikt.

De Week van de Ondernemer
De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

Luister live