Nieuws

wvdo dag 3

Week van de Ondernemer dag drie

Tijdens dag drie van de Week van de Ondernemer waren er verschillende ondernemers en experts aan het woord.

Britt Breure van softwarebedrijf AFAS; Marc-Peter Pijper van Viisi Hypotheken; Adriaan Harthoorn en Yvonne van der Hulst van bouwbedrijf Van der Hulst; Mariëlle Rensel van ZZP Nederland; Vodafone-expert cybersecurity; Tim van der Meer van Marktlink; Justin Sandee van bol.com; Elske Doets van Doets Reizen en Juri Hoedemakers waren deze dag onze gasten.

Terugkerende items tijdens de dagelijkse uitzendingen zijn Oh Oh Den Haag met iedere dag een andere ondernemer in de rol van 'Minister', mobiliteit en innovatie met verslaggever Roland Tameling en consumentenpsycholoog Patrick Wessels met een gesproken column met zijn visie op retail, horeca, toerisme en cryptocurrency.

De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

Luister live