Nieuws

Fabienne en Annemiek van de Heg

Minder werkstress door Corona?

Glenn van der Burg en Fabienne de Vries bespraken de AMT Awards in Trending Today.

De moderne auto is een computer op wielen. Dat maakt het werk van autotechnici steeds complexer en uitdagender. Niet alleen olie verversen, filters en onderdelen vervangen, maar ook software en elektromotoren. Spannend werk, waar weinig mensen voor te vinden zijn. Daarom organiseert vakblad AMT ook dit jaar weer de AMT Awards, waar het beroep van autotechnicus in de spotlight staat. Wat verandert er allemaal in de branche? Hoe anticiperen bedrijven daarop en hoe past deze award daarin?

Glenn van der Burg en Fabienne de Vries spraken met Robert van den Ham, directeur van De Ondernemer; Annemiek van de Heg, hoofdredacteur van vakblad Auto & Motor Techniek (AMT); Thijs van Grinsven, winnaar van de AMT awards; Dorothé van den Aker van de Week van de Werkstress en Yves Gijrath founder van de MASTERS EXPO.

Trending Today is elke derde maandag van de maand te horen op New Business Radio. Welke macro economische ontwikkelingen zijn er? Hoe gaan de politiek, diverse sectoren er mee om? Vanuit meerdere invalshoeken belichten we elke maand een andere ontwikkeling. 

Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Glenn van der Burg, Martine Hauwert, Fabienne de Vries en Ron Lemmens.

Luister live