Nieuws

PROVADA 2021 - Ron & Fabienne

New Business Radio live vanaf de PROVADA 2021!

Van 26 oktober tot en met 28 oktober waren we elke dag live vanaf de PROVADA!

De driedaagse PROVADA vastgoedbeurs zit er op. Drie dagen lang trapten we om 09:30 uur af met het ‘Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws', gepresenteerd door Servaas van der Laan. 

Van 12:00 tot 16:00 uur spraken Ron Lemmens en Fabienne de Vries iedere dag met verschillende ondernemers en werden luisteraars bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de vastgoedwereld. Te gast in de studio waren: Richard Gerritsen van Yardi; Dirk Bakker en Anouk van Eekelen van Colliers; Jordi Habekotté van ABC NOVA; Onno Dwars van Ballast Nedam; Henry Penders van Aecom; Theo Opdam van Plegt-Vos; Sjaak Voogd en Mike Sterkenburg van Joulz; Tom Runhaar van Logistics Valley; Remko Stolk en Petra de West van HEYDAY; Anjelica Cicilia van Syntrus Achmea; Axel Hendriks van Beelen; Jacques van der Krogt en Marlijn Noorlander van Dapple; Dr. Gert-Joost Peek van ASRE; Theo Rook van Van Wijnen; Jaap van der Bijl van Altera; Jaap Schoufour van Stadkwadraat; Patricia van Nieuwenhuizen van Van Wonen; Maarten Vermeulen van MVGM; Mark van Haasteren en Ton Goedmakers van Vebego; Sem Oosterhoff van Zonnestroom; Jetty Mars en Gijs Tervooren van Hanzehogeschool Groningen; Chris Zwiers en Fransje Sprunken van OZ; Erik Koremans van New Horizon en Thimo de Vries van Veneficus.
Natuurlijk gingen Fabienne en Ron ook elke dag de beurs op, om live-verslag te doen vanaf de PROVADA en voerden bijzondere gesprekken met o.m. kinderburgemeesters; ondernemers en de organisator van de PROVADA.

Dit alles hoorde je tijdens een speciale uitzending met Fabienne de Vries en Ron Lemmens vanuit de RAI in Amsterdam. Jaarlijks bezoeken meer dan 24.000 vastgoedprofessionals PROVADA voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden.

Luister live