Nieuws

Anne Lobbes - Hyundai PROVADA

De Koreaanse toekomst van mobiliteit

Marco Maréchal ging tijdens Smart Mobility in gesprek met Anne Lobbes van Hyundai.
Hyundai Motor Nederland is een onderdeel van Hyundai Motor Company, één van de succesvolste autofabrikanten van dit moment. Hyundai is de op drie na grootste autoproducent ter wereld. Wat doen zij op dit moment op het gebied van mobiliteit? Wat is hun missie? Wat doen zij op het gebied van deelvervoer en hoe zien zij de toekomst van mobiliteit en wat gaat er veranderen? Marco besprak het allemaal met Anne Lobbes, Public Relations Manager bij Hyundai Motor Nederland. De uitzending vond plaats live vanaf de PROVADA beurs in de RAI Amsterdam. 

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden die volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

'Smart Mobility: The Future Is Now' is powered by Travelcard, fuel card innovation.

Luister live