Nieuws

Robotwise in de studio

Socializing through technology

Fabienne de Vries sprak met Tamar Neter-Gans en Laurie Wenting van RobotWise tijdens Let's Talk Business.

RobotWise zet zich in voor talentontwikkeling met behulp van sociale en educatieve robots. Technologie wordt namelijk steeds belangrijker. Hoe heeft RobotWise zich verder ontwikkeld het afgelopen jaar en gaan zij de Nederlandse Innovatie Prijs 2021 winnen? Inmiddels is dit al een nominatie in de top 10.

Fabienne ging erover in gesprek met de oprichter van RobotWise, Tamar Neter-Gans, en Laurie Wenting, freelance Learning & Development, trainer en co-teacher.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live