Nieuws

directeur Visma gerard (in de studio)

Administratieve druk verminderen?

Gerard Schiebroek en Marc van Gaal van Visma l Raet schoven aan bij Fabienne de Vries.

Visma l Raet is een HR software organisatie die medewerkers en managers helpen de HR zaken snel en eenvoudig te maken. Zo kunnen ze de administratieve druk van HR verminderen aan de hand van HR en Payroll SaaS oplossingen. Wat zijn de trends op dit gebied? Fabienne ging erover in gesprek met Gerard Schiebroek en Marc van Gaal tijdens Let's Talk Business.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live