Nieuws

Levent fraude screenen

Cum Laude of Cum Fraude

Fabienne de Vries sprak tijdens een Business Update met Florine Nieland en Rene Reijenga.

In deze Business Update ging Fabienne in gesprek met Rene Reijenga en Florine Nieland van Levent Bedrijfsrecherche over bedrijfsfraude. Wat is het belang van screenen en hoe screen je een nieuwe werknemer zonder dat je AVG wet overtreed? Zijn er beperkingen door deze wet omdat mensen met kwaadwillende bedoelingen (zoals het vervalsen van diploma’s en VOG’s) beschermt worden?

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live