Nieuws

Lisa van Noorden van Versdenkers

Versterken van creatieve talenten

Tijdens Let's Talk Business schoof Lisa van Noorden van Versdenkers aan bij Fabienne de Vries.

In 2012 richtte Lisa van Noorden Versdenkers op. Ze focussen zich voornamelijk op de ontwikkeling van creatieve talenten, door middel van trainingen en coaching. Zo geven ze trainingen op het gebied van conceptontwikkeling, copywriting, trendwatching, visuele communicatie, nudging en guerrillamarketing. Veel trainingen om op een creatieve wijze je onderscheidend vermogen te vergroten, maar hoe gaat dat nu precies in zijn werking?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live