Nieuws

Business open 3.0, groepsfoto

Optimaal imago

Business Open 3.0 stond dit keer in het teken van marketing en marketing-communicatie.

Roelof Meijer ging tijdens deze Business Open 3.0 in gesprek met de volgende gasten: Alfred van Muiden (partner en adviseur bij Claassen, Moolenbeek & Partners), Mark Reinders (eigenaar van Netwerken.nl), Maureen Veurman (expert bij Up-Communicatie), Marlies Raaijmakers (de Leadsmakelaar) en Rein Korthals Altes (directeur/eigenaar van Business Open Nederland). Dit keer stond alles in het teken van de optimale communicatie, zowel intern als extern. Hoe kun je reputatieschade ombuigen naar reputatiewinst?

Samen ondernemen, netwerken en verbinden staan centraal in dit magazine programma. Netwerken en zakelijke relaties blijven de sleutels voor continuïteit en een succesvolle toekomst voor een bedrijf. Door elkaars business goed te kennen wordt het ook vanzelfsprekender om elkaar te introduceren bij elkaars relaties. Het programma Business Open 3.0 verbindt in elke uitzending verschillende zakelijke relaties aan elkaar om samen op een leuke manier succesvol zaken te kunnen doen.

Business Open 3.0 wordt gepresenteerd door Roelof Meijer, die ook het programma My Personal Finance al maakt op New Business Radio. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Luister live