Nieuws

 Marco Waas van Nobian. 290721

Chemie en duurzaamheid

Fabienne de Vries ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Marco Waas van Nobian.

Nobian is een Europese marktleider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën, variërend van ontsmettingsmiddelen, lichtgewicht duurzame kunststoffen, aluminium en isolatiematerialen tot elektrische auto's en farmaceutica.

Met een snel veranderende wereld, wil ook Nobian vol inzetten op duurzaamheid. Maar wat is de rol van chemie in vergroening en de energietransitie?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live