Nieuws

07072021 2Daysmood Martin Meulenkamp en Ferry van Halem

Duurzaam werkgeverschap

Martin Meulenkamp, Roxanne van Rijn en Ferry van Halem waren te gast bij Fabienne de Vries in een Business Update.

Fabienne de Vries ging met Martin Meulenkamp van 2DAYSMOOD en Ferry van Halem en Roxanne van Rijn van Strategiemakers in gesprek over duurzaam werkgeverschap. Duurzame inzetbaarheid in organisaties is duurzaam werkgeverschap. Wat moet je veranderen om duurzame inzetbaarheid te verhogen?

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang

Luister live