Nieuws

020721 Let's Talk Business America Overseas

Belastingverplichtingen in de US

Fabienne de Vries sprak tijdens Let’s Talk Business met Daan Durlacher van Americans Overseas.

Americans Overseas is een organisatie die mensen met een US Person status helpt met hun belastingverplichtingen aan The States. Wat zijn de uitdagingen die ze tegenkomen?

De missie van Americans Overseas is een duurzame oplossing vinden voor Amerikanen buiten Amerika. Totdat dat punt bereikt wil men de goede informatie geven en hulp bieden bij het aangifte doen om problemen te voorkomen.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live