Nieuws

240621 Business Update Marjon Bohré

Perfectionisme: een vervelende verslaving

Marjon Bohré-den Harder was bij Fabienne de Vries te gast in een Business Update. In haar boek 'De Perfectieparadox' legt ze uit dat perfectionisme géén goede eigenschap is, maar een vervelende verslaving die je niet helpt bij je ontwikkeling.

Fabienne ging samen met Marjon in gesprek over haar boek en hoe je je perfectionisme los kan laten.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang

Luister live