Nieuws

Hans Vijlbrief

De Ondernemer Kiest op verkiezingsdag live op New Business Radio

New Business Radio maakte in samenwerking met ONL en De Ondernemer op verkiezingsdag een speciale live-uitzending van ‘De Ondernemer Kiest’ vanuit het Ondernemershuis in Den Haag. 


Tal van ondernemers en bekende politici kwamen in deze uitzending aan het woord. De verkiezingsuitzending van ‘De Ondernemer Kiest’ was woensdag van 10:00 tot 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio en werd gepresenteerd door Ron Lemmens. Hans Biesheuvel (ONL) en Robert van den Ham (De Ondernemer) fungeerden als zijn sidekicks.

Vier uur lang werden ondernemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en schuiven de gehele uitzending lijsttrekkers, andere politici en ondernemers aan in de studio in het Ondernemershuis. De bekende podcastmakers Thijs van Dijk en Daniel Kok maakten live een speciale aflevering van hun populaire podcast Bakkie Media, omgedoopt tot Bakkie Binnenhof.

De Ondernemer Kiest
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen werd in ‘De Ondernemer Kiest’ de afgelopen weken al verslag gedaan vanuit het Ondernemershuis in Den Haag en werd gesproken met politici, brancheorganisaties en ondernemers. Naast blogs en artikelen werden ook verschillende talkshows, video’s en podcasts geproduceerd. Op verkiezingsdag 17 maart wordt deze verkiezingsperiode afgesloten met deze vier uur durende live-uitzending op New Business Radio.

‘De Ondernemer Kiest’ is woensdag 17 maart tussen 10:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via het platform van De Ondernemer en alle bekende podcastkanalen.

Luister live