Nieuws

Hans Biesheuvel 2

Positiviteit in Zware Dagen

Nieuwe initiatieven, de stormloop op kredietloketten en verbindingssoftware en gratis juridisch advies. De Corona Update voor Ondernemers bespreekt alle facetten die belangrijk zijn voor ondernemers in deze tijden.

#4 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers werd er gesproken over het laatste nieuws, initiatieven vanuit verschillende sectoren om het werkleven door te laten gaan en makkelijker te maken én de Applaus voor de Zorg actie.

#5 Vanmiddag worden er nieuwe maatregelen bekendgemaakt door de regering, we geven een vooruitblik. Verder wordt er teruggeblikt op wat Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers te zeggen had in de uitzending van De Ondernemer en hoorde je meer over de initiatieven die ontstaan bij ondernemers om van de nood een deugd te maken.

#6 In deze update werd er gesproken over de stormloop van ondernemers op de kredietloketten van banken, de verviervoudiging van de vraag naar verbindingssoftware voor thuiswerkers en rechtenstudenten die zijn gestart met een platform waar ondernemers gratis juridisch advies kunnen krijgen.

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Dagelijks worden voorlopig, om 08:00, 12:00 en 17:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

‘Onze insteek is, ook juist nu, ondernemers vooral op weg te helpen, te informeren en adviseren over hoe je om kunt gaan met de coronacrisis. Het wordt een combinatie van praktische oplossingen van collega-ondernemers en brancheorganisaties, en bijvoorbeeld de maatregelen vanuit de overheid’, stelt Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer.

“Onze economie krijgt binnen een week flinke klappen, het bedrijfsleven wordt hard getroffen, dan is het goed dat we met De Ondernemer snel kunnen schakelen om de informatievoorziening naar ondernemers optimaal te houden. Onze updates gaan verder dan alleen het laatste corona-nieuws voor ondernemers, alleen al de oplossingen vanuit het bedrijfsleven zelf maken de updates een must om elke dag naar te luisteren”, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

Luister live