Nieuws

080917 Let's Talk Business Folkert ilionx Humanitas DMH

Koud kunstje dat koken!

Zorgverlener Humanitas DMH heeft samen met ICT-dienstverlener ilionx en mobiele telefonie aanbieder T-Mobile de Lekker Leuk Koken-app voor mensen met een licht verstandelijke beperking ontwikkeld! Folkert Tempelman ontving in Let's Talk Business Vera Willems en Kevin Feenstra!

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast(en). Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Folkert Tempelman. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

Luister live