Nieuws

Ramses Jedeloo en Ron Lemmens

Bootcamps zijn hot!

Ramses Jedeloo van The Bootcamp Club was te gast in Let's Talk Business. Met 80.000 leden en zo'n 3.500 outdoor trainingen per maand is The Bootcamp Club het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland. Ramses sprak over de totstandkoming en ontwikkeling.

The Bootcamp Club is een sportbedrijf met de missie iedereen elke dag een beetje gezonder en gelukkiger te maken. Ze noemen zichzelf 'The social network that makes you sweat'. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Ron Lemmens. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

Luister live