Nieuws

Johan Reinhoudt

‘PRO Sales’ van start!

Het Instituut voor Sales en Account Management (ISAM) is samen met de Authentic Consulting Group officieel gestart met het nieuwe programma ‘PRO Sales’. Te gast bij Johan Reinhoudt waren John de Kok van BrainCompass en Bart Dietz van Rotterdam School of Management.


Het programma 'PRO Sales' gaat over het professionaliseren van het sales vak in een continue veranderend landschap. PRO Sales is geheel afgestemd op de sales professional. In het programma komen dan ook de wetenschap, de sales praktijk en de persoonlijke ontwikkeling van de sales professional samen. PRO Sales wordt gepresenteerd door Johan Reinhoudt, Executive en Sales Coach, en is elke laatste donderdag van de maand te horen op New Business Radio. Van elke uitzending is naderhand bovendien een podcast beschikbaar.

Femke Datema, Directeur van ISAM: “Het is onze missie om het sales vak verder te professionaliseren door het delen van kennis en het creëren van kennis op het gebied van sales. Voor ons bevindt sales zich op het raakvlak van economie, psychologie en bedrijfskunde, dit maakt sales een complex en uitdagend vak. Wij ontwikkelen salesprofessionals die hun vak kennen naar salesprofessionals die hun vak begrijpen’’.

Johan Reinhoudt, presentator en directeur Authentic Consulting Group: ‘’Met dit nieuwe programma hopen we bij te dragen aan de kennis van de sales professional en door onze 'inside-out' benadering verwachten wij tevens de luisteraar te kunnen inspireren en te leiden naar meer zelfinzicht, zelfontwikkeling en succes’’.

Het ISAM verzorgt vakinhoudelijke postacademische sales opleidingen, masterclasses en maatwerkprogramma’s. ISAM is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft als missie om het sales vak verder te professionaliseren door het delen van kennis en kenniscreatie (www.isam.nl).

De Authentic Consulting Group helpt Entrepreneurs, Executives en Sales Leiders die kampen met Prestatie, Stress en (Pré-) Burnout hoe ze hun passie en energie terug kunnen krijgen en weer kunnen gebruiken voor hun bedrijf/activiteiten, duidelijkheid en visie herwinnen en meetbare verbetering in bedrijfsresultaten verkrijgen (www.authenticconsultinggroup.nl).

Luister live