Nieuws

311016 Vallen, opstaan en weer doorgaan

Ken je organisaties!

Bij Jacqueline Zuidweg in 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' waren weer vijf experts te gast! Deze keer ging Jacqueline in gesprek met vijf organisaties die je als absoluut ondernemer moet kennen, ook als het even tegenzit!

Te gast waren Hans Klein Swormink, adviseur Ondernemersondersteuning en projectleider Financieringsdesk KvKGabriëlla Bettonville, hoofd communicatie van het NibudWillem Overbosch, founder van de Dutch Network Group, waar MKB Servicedesk, De Zaak en ZZP Servicedesk onder vallen; Vanessa Vijn, beleidsadviseur bij het BKR en Joke de Kock, voorzitter van de NVVK, de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren.

Met het programma Vallen, opstaan en weer doorgaan wil Jacqueline graag het onderwerp over financiële problemen bij bedrijven bespreekbaar maken. Om je van voldoende tips te voorzien hoor je veel verschillende experts aan het woord. 

Jacqueline Zuidweg is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland). Haar missie en dat van het bedrijf Zuidweg & Partners is het opzetten en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige en landelijk beschikbare schuldhulpverlening aan ondernemers en ex-ondernemers. Inmiddels zijn er ruim 30.000 hulpaanvragen behandeld door het hele land.

Luister live