Nieuws

080816 People Power Annette van Waning, Lara Muller en Karen Maas

Karen Maas en Lars Muller over Impact

Te gast waren Karen Maas, assistent professor Erasmus School of Economics en Lara Muller, directeur van OnImpact, beiden expert op het gebied van de maatschappelijke impact van bedrijven. Annette van Waning en Glenn van der Burg gingen met hen in gesprek!

Wat is het nut en noodzaak van het vergroten van de impact van bedrijven? Wat is impact? Hoe meet je het? Waar begin je? En is het een hype of hygiëne factor? Ook belde men met Ronald Goedmakers, CEO van Vebego, en vroegen hem waarom Vebego haar impact wil vergroten.

Dat alles gebeurde in de tweede aflevering van de reeks programma’s die we samen met Vebego maken over impact. Welke impact heeft jouw organisatie op de maatschappij? Hoeveel collega’s biedt jij werk? 10, 50 of misschien wel 1.000. Familie multinational Vebego heeft bijna 40.000 mensen in dienst en wil haar maatschappelijke impact vergroten. Maar hoe doe je dat? En wat is impact eigenlijk? In People Power krijg jij elke maand een unieke inkijk bij deze zoektocht van Vebego. Met experts, ervaringen van andere organisaties en Vebego collega’s. Luister maandag om vier uur naar People Power op New Business Radio en denk mee via people-power.nl!

Elke maandag wordt People Power van 16:00 tot 17:00 uur live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live