Nieuws

Rutger van Zuidam

De Bitcoin blockchain!

De Bitcoin blockchain in Digital Transformation! Bitonic verhandelde honderdduizenden Bitcoins en mag zich het grootste Bitcoin bedrijf van Nederland noemen. De Dutch Blockchain Conference laat zien dat er met deze technologie nog véél meer mogelijk is. 
 
Daan Kleiman is verantwoordelijk voor de marketing strategie bij Bitonic. Dit Bitcoin bedrijf bestaat inmiddels vier jaar en heeft meer dan 200,000 bitcoins verkocht aan duizenden bezoekers. Het is het grootste Bitcoin bedrijf van Nederland. Naast dat je er Bitcoins kunt kopen (met iDEAL) kun je er ook Bitcoins verhandelen en geven ze presentaties en workshops.
 
Rutger van Zuidam is een van de organisatoren van de Dutch Blockchain Conference. Deze conferentie is de opvolger van het Nationale Bitcoin Congres. Dit jaar gaat het over meer dan alleen de Bitcoin. De focus ligt op de achterliggende technologie, de blockchain, een digitaal grootboek dat door alle gebruikers decentraal wordt bijgehouden. Naast het verhandelen van digitale valuta biedt deze technologie veel meer voordelen en een selectie toonaangevende sprekers zullen dit maandag 20 juni demonstreren.  
 
Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.
 
'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. 
 
De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.
 
 

Luister live