Nieuws

3D Kanjers

Identificatie problematiek

DigiD kennen we wel maar de komende jaren zal eID, jezelf online identificeren, radicaal veranderen. Jaap Kuipers is expert op dit gebied. En hoe kunnen 3D printers helpen bij het klaarstomen van het talent voor de toekomst? 3Dkanjers legde uit hoe ze dat doen. 


3D Kanjers
sprak over hoe 3D printers helpen om talentvolle leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Zij zijn actief op meer dan 300 scholen. Ze laten leerlingen op een speelse manier in aanraking komen met 3D printen. Met de 3Dkanjers Experience bouwen leerlingen samen hun eigen 3D-printer en leren hier vervolgens zelf mee te werken. Ze leren om onderzoekend en ontwerpend problemen op te lossen.


Jaap Kuipers
alias 'Mr. Identity' en Max Snijder van Platform Identity Management Nederland. Het grootste Nederlandse platform op het gebied van identity management. Zij vertelden ons hoe we binnenkort ons online identificeren?


Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.


'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. 


De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live