Nieuws

120516 Digital Transformation Maarten Verkoren en Thomas van Gelder

Just print it!

3D-printing is de industrie van de toekomst! In Digital Transformation ging het over de 3D Makers Zone in Haarlem, een plek waar je met al je 3D-print opdrachten terecht kunt. Ondertussen ontvangt de Jaarbeurs de grootste tech-belevenis ter wereld: Campus Party!

Maarten Verkoren is een van de oprichters van 3D Makers Zone. Ook blogt hij regelmatig over de fascinerende 3d-print business. Waarmee kunnen we bij de 3D Makers Zone terecht en wat zijn de volgende stappen op het gebied van 3D-printing?

Thomas van Gelder is Business Development Manager van Campus Party, een enorm internationaal tech-event. Hij zit in het kernteam dat dit festival naar de Jaarbeurs in Utrecht heeft gehaald. Op het programma staan 160 sprekers, hackathons, workshops, challenges en nog veel meer. Wie komen er spreken, wat is er nog meer te doen en hoe heeft hij dit festival naar Nederland weten te halen?

Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.

'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio.

De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live