Nieuws

Digitaal Transformation

Digitale toekomst van Nederland

Stichting E-governance maakt zich druk om de digitale toekomst van Nederland. In Digital Transformation waren secretaris Jan Prins en Mark Mellink, co-founder van BenchmarkModel, een geavanceerd survey and data mondeling tool voor bedrijven te gast.  
De ontstaansgeschiedenis van de stichting E-governance is terug te voeren tot het rapport van Commissie Elias die schatte dat de Nederlandse overheid zo'n €1,5 tot €5 miljard verspilde aan ICT. Het rapport was voor een denktank rondom Jan Baan aanleiding een eigen visie te publiceren. De stichting wil een beweging in gang zetten en roept iedereen op om mee te doen en hun manifest te steunen. Jan Prins licht dit manifest toe. 
 
BenchmarkModel is een geavanceerde tool voor bedrijven om het optimale uit hun verzamelde data te halen. Deze data wordt ingezet om het bedrijf te benchmarken met behulp van beschikbare templates van bestaande (business)modellen. In de studio is een van de co-founders, Mark Mellink.  
 
Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.
 
'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. 
 
De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.
 

Luister live