Nieuws

210416 Digital Transformation Koos Burgman

Het einde van benzine is in zicht

De motie van kamerlid Jan Vos dat het einde van de benzine auto's aankondigt is werkelijk aangenomen! Jan Vos gaf ons uitleg over deze motie. Verder was er aandacht voor de Green Deal, Koos Burgman van de Vereniging Elektrische Rijders.

De motie van PvdA kamerlid Jan Vos zorgde voor veel discussie. Het kabinet moet er volgens de motie naar streven dat er over tien jaar in Nederland alleen nog maar emissieloze auto’s worden verkocht. De motie is aangenomen maar met name coalitiegenoot VVD ziet dit plan totaal niet zitten. In Digital Transformation licht Jan Vos zijn motie toe.

Koos Burgman is bestuurslid van de Vereniging Elektrische Rijders (VER). Met hem bespraken we de Green Deal Elektrisch Vervoer. Achttien partijen waaronder overheden, marktpartijen en maatschappelijke organisaties zetten zich in voor het stimuleren van elektrisch rijden en groene groei.  

‘Digital Transformation’ wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live