Nieuws

140416 Digital Transformation RDW

Zonder handen!

De komende jaren veranderen auto's in hypermoderne zelfrijdende iPads op wielen. Tijdens Digital Transformation was de RDW te gast bij Vincent Everts om te praten over de trends en over de regelgeving die bij deze nieuwe technologie komt kijken.

Geert Pater (Directiestaf, Advisory IT Governance) en Gerben Feddes (Senior advisor Product Development) werken bij de RDW. Ze krijgen de komende jaren te maken met heel veel nieuwe innovaties op de weg. Elektrische auto's en laadstations kennen we al maar daar komen nu de zelfrijdende auto's bij. Hoe keur je deze auto's? Aan welke regels moeten ze voldoen? Heb je nog wel een rijbewijs nodig en wie is waarvoor verantwoordelijk?

Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.

'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio.

De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live