Nieuws

070416 Digital Transformation Vincent

Tesla testdrive in LA!

In Digital Transformation vertelde gepassioneerde Tesla liefhebber Mark Schreurs van Mister Green over zijn belevenissen bij de onthulling van de Tesla Model 3. Vincent Everts sprak ook René Steenvoorden, CIO van Rabobank, over digitale innovaties bij de bank.
 
René Steenvoorden is als CIO bij Rabobank verantwoordelijk voor alle klantgerichte activiteiten van de bank. Van websites tot apps, call centers, social media en CRM. Hij werd tweemaal uitgeroepen tot CIO of the Year. Daarnaast stimuleert hij als Global Business Innovation leader bij Rabobank in nauwe samenwerking met externe partijen nieuwe businessmodellen en startups. Wat gebeurd er in de bankenwereld en welke innovaties zitten eraan te komen?  
 
Robin Berg is oprichter LomboXnet. Een initiatief uit Utrecht dat zich naast toegankelijk snel internet in Lombok ook bezighoudt met elektrisch rijden. Deze Tesla rijder was aanwezig in LA waar de Tesla Model 3 werd gepresenteerd door Elon Musk. En dat niet alleen, hij heeft er ook een testrit in gedaan. We zijn natuurlijk héél benieuwd hoe de nieuwe Tesla hem is bevallen. 
 
Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.
 
'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. 
 
De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live