Nieuws

Digital Transformation

De toekomst van betalen!

In Digital Transformation waren Mark Buitenhek van ING en Rutger van Zuidam van Into Bitcoin te gast bij Vincent Everts om te praten over de toekomst van betalen en de blockchain technologie. Hoe betalen we in de toekomst en hoe gaat de blockchain ons leven veranderen?


Mark Buitenhek is als Global Head Transaction Services bij ING en verantwoordelijk voor honderd miljoen betalingen per dag. Hij is een bekend gezicht in de bankwereld en tevens lid van de raad van bestuur van SWIFT, de organisatie die banken wereldwijd aan elkaar koppelt. Hij volgt de nieuwe ontwikkelingen in de betalingssector op de voet. Hoe betalen we in de toekomst en wat is de rol van de banken?

Entrepreneur Rutger van Zuidam (Into Bitcoin) is organisator van het Blockchain Congres dat op 20 juni wordt gehouden bij KPMG. Hij gaat dieper in op de technologie achter de Bitcoin, de Blockchain. De bekendste toepassing van deze technologie is de Bitcoin maar de Blockchain kan ons leven op veel meer manieren veranderen. Zo kan het de bureaucratie verminderen, fraude aanpakken en transparantie vergroten.

Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.

'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio.
 

De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live